Для ЗСУ передали унікальні евакуаційні автомобілі (Фото)

12 грудня, благодійний фонд “Відкриті очі” компанії SoftServe передав на передову 25 автомобілів швидкої допомоги для евакуації поранених. Ці транспортні засоби були передані в рамках реалізації проекту “Drive for life: +100 Ambulances”, який почався у лютому 2022 року, повідомляє прес-служба Львівської обласної військової адміністрації.

Зазначимо, що за час ведення повномасштабної війни Росії проти України фонд “Відкриті очі” вже надав на передову 175 автомобілів швидкої допомоги. Всі ці автомобілі оснащені необхідним медичним обладнанням, таким як дефібрилятори, апарати штучної вентиляції легень, кисневі концентратори та інше, відповідно до потреб військових.

Ярослав Любінець, співзасновник та голова Ради директорів SoftServe, розповів: “Деякі з цих автомобілів обладнані так, що дозволяють проводити складні медичні процедури під час руху транспорту, забезпечуючи стабільний стан поранених під час транспортування до лікарні чи стабілізаційного пункту”.

На даний момент ціль проекту “Drive for life: +100 Ambulances” полягає в передачі на передову 200 автомобілів для евакуації поранених.

Джерело zaxid.net

Не пропустіть