Волонтери відновили 400 військових вантажівок зі складів Міноборони (Фото)

AUTO-Consulting вже розповідав про проєкт “Тачка на трокачку”, який створив на початку війни Віктор Шевченко. Мета проєкту – відновлення старої радянської військової техніки, яка зберігалася на складах Міноборони і була не придатна для використання. Ініціатива “Тачка на трокачку” – це фактично була організація підприємств по капітальному ремонту такої техніки. І результат є.

Як повідомив Віктор Шевченко: “Понад 400 (!) військових вантажівок – стільки підсилення для війська ми відремонтували та відправили на фронт в рамках проєкту «Тачка на трокачку». Це КРАЗи, УРАЛИ, Камази, Зіли, провели капітальний ремонт 20 БТР і 25 МТ-ЛБ.”

Техніку ремонтували по всій країні – долучились бригади Сил ТРО у 10 областях. Приватні СТО, магазини автозапчастин, інші меценати і донори – не перерахую всіх, бо це понад 100 людей, але вдячний кожному.

Левова частка підсилення на фронт відправилась завдяки фінансовій допомозі Буревій, Ukrainian World Congress – Свiтовий Конґрес Українців, Повернись живим, Spirit of America Worldwide Paul Grod, Andrij Potichnyj, Matt Dimmic, Colleen Denny, Олександр Музика, Роман Гавришкевич, Роман Городечний, Благодійний фонд “+380”

Крім того допомагала і команда ZAMMLER GROUP. Усім механікам, водіям, кожному, хто став частиною проєкту для того, щоб наші ЗСУ мали надійні колеса на передовій. Але не тільки – окрім ремонту, ми ще безкоштовно доставляли до України карети швидкої, завдяки Brock D. Bierman Привозили старлінки, 45 БТРів з Англії.

400 військових вантажівок та БТР, які вдалося поставити на хід та доправити у війско – це дуже значний результат. Ці автівки були в Україні, але за довгі роки збегігання вже були не придатні для використання. Проєкт відновив їх і тепер вони здатні сприяти нашій обороні. Це були внутрішні резерви Міноборони, які можна було використатити і їх використали. Повага до таких проєктів.


Не пропустіть