Армійський позашляховик Mercedes G-Class знайшли кинутим на десятиліття у військовому наметі (Фото)

Останнім часом у Мережі стали дуже популярні відеоролики з пошуком так званих «капсул часу», а якщо бути точніше машин, на довгі роки забутих своїми власниками і простоюючих без руху з усіма наслідками, що випливають для них. Але не менш цікавими для глядачів виявилися і сюжети, в яких такі машини упорядковують.

Один із таких каналів «WD Detailing», якому пощастило не тільки виявити вкрай незвичайну «капсулу часу», а й відреставрувати її.

Йдеться про позашляховик Mercedes-Benz G-Class з 80-х, що є армійським автомобілем. Машину знайшли в сільській місцевості штату Огайо, причому в незвичайному за сучасними мірками укритті – військовому наметі.

Стверджується, що автомобіль простояв у ній незайманим майже 10 років, перетворивши місце, де він знаходився, на імпровізований елемент карти знаменитої відеоігри «Call of Duty».

Блогерам вдалося знайти нинішнього господаря машини, від якого вони дізналися, що цим військовим «Гелендвагеном» володів його батько. Згодом він продав автомобіль своєму братові, але близько 20 років тому він викупив машину назад.

Приблизно тоді її запаркували в цьому дивному місці і спробували захистити від впливу природи військовим наметом.

У результаті з дозволу власника G-Class був успішно (і навіть частково своїм ходом) евакуйований до студії дітейлінгу, де позашляховику підправили його зовнішній вигляд, видаливши сліди іржі на кузові, відполірувавши його, а також позбавившись осиних гнізд, звитих в ободі запасного колеса.

Якою буде доля машини після всіх цих процедур, невідомо. Не виключено, що вона повернеться на колишнє місце, де простоїть ще десятиліття.

Джерело uamotors.com.ua

Не пропустіть