Польські протестувальники не пропустили вантажівку з автівками для українських військових

Ситуація на кордоні з Польщею набирає обертів. У мережі з’явилося відео українських водіїв, які розповіли про дії польських протестувальників, що не пропустили військову допомогу для нашої держави на кордоні.

Наразі ситуація на кордоні є доволі складною. Так, у мережі оприлюднили відео, де українські перевізники розповіли, що польські протестувальники не пропустили вантажівку з автівками для Сил оборони.

“Ми йшли разом, я був позаду. Людина дійсно везе машини для ЗСУ. Група невстановлених осіб, я б не сказав, що це трактористи, були у стані алкогольного сп’яніння. Кинулися на машину”, – розповів свідок події.

За його словами, у водія фури були всі необхідні документи для перевезення вантажу. Також він мав відповідний ідентифікатор на лобовому склі.

Втім, вантажівку не пропустили, а поляки заявили, що їм “все рівно”, тому і розвернули вантаж. На думку чоловіка, протестувальники “робили все це цілеспрямовано”.

Крім того, на відеозаписі, яке оприлюднили в мережі показали автівки для військових, якими була завантажена фура. На кадрах можна побачити, що це саме військова техніка, яку везли для наших захисників.

Джерело 24tv.ua

Не пропустіть