Audi показала новий купеподібний кросовер (Фото)

Компанія Audi опублікувала перше тизерне зображення четвертого електричного концепту серії Audi Sphere. Цей купеподібний кросовер під назвою activesphere покажуть публіці 26 січня 2023 року.

Як передає MMR, про це повідомляє прес-служба марки.

«Концепт-кар стане ідеальним компаньйоном для амбітних пригод на свіжому повітрі. Будь то водні види спорту, катання на лижах, гра в гольф або складні гірські дороги – activesphere пропонує максимальну варіативність для всіх активностей», – повідомили у компанії.

Не сказавши нічого конкретного про «техніку» нового концепту, в Audi додали, що він поєднає в собі «екстраординарну елегантність» і «видатні позашляхові якості», а його комунікаційні технології залишать унікальні враження, що виходять за рамки самого автомобіля.

Нагадаємо, раніше Audi представила ще три електричні концепти серії Sphere – Skysphere, Grandsphere та Urbansphere. Усі вони отримали електричну силову установку та автопілот четвертого рівня, що з’явиться на серійних моделях бренду у другій половині поточного десятиліття.

Раніше повідомлялось, що компанія Порше Україна, офіційний імпортер автомобілів Audi в Україні, змушена тимчасово призупинити імпорт та продаж клієнтських автомобілів, що мають серійно або в якості опції навігаційну систему та/або голосове керування, яке не може розпізнавати та відтворювати українську мову.


Не пропустіть