Тюнери перетворили VW ID. Buzz на автобуса з комп’ютерної гри (Фото)

Тюнери з ательє Prior Design розпочали розробку обважування для електричного мінівена Volkswagen ID. Buzz. Поки у них готові лише рендери майбутнього проекту, при цьому в компанії просять потенційних клієнтів дати зворотний зв’язок щодо бачення доробок моделі.

Фахівці фірми планують встановити на Вен модні колісні диски з незвичайним малюнком, а також істотно занизити підвіску. Не виключено, що можна буде замовити пневму для можливості регулювання дорожнього кліренсу.

Також VW ID. Buzz від Prior Design отримає аеродинамічний обвіс, до складу якого увійдуть передній спліттер, накладка на задній бампер і дифузор, спойлер на дах і бічні обвіси з невеликими крильцями в районі задніх арок.

Також модель виділятиметься затемненою решіткою радіатора спереду, тоді як на заводській версії вона пофарбована в колір кузова. Чи стануть у компанії доопрацьовувати інтер’єр електромобіля, а також його технічну начинку поки невідомо. Очікується, що випуск комплекту буде налагоджено у 2023 році, про його вартість інформації немає.


Не пропустіть