В Україні офіційно представили новий Mercedes-Benz GLS (фото)

Офіційне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал», структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО, презентувало новий Mercedes-Benz GLS – найбільший і найрозкішніший з модельного ряду Mercedes-Benz класу SUV.

Як повідомляє autoconsulting.com.ua, новий Mercedes-Benz GLS був вперше показаний в квітні цього року на Нью-Йоркському автосалоні, а вже у вересні перші автомобілі прибули в Україну.

Зараз для попереднього замовлення доступні два варіанти модифікацій двигунів. Обидва дизельні варіанти GLS обладнані шестициліндровим рядним агрегатом OM 656 – GLS 350 d 4MATIC потужністю 210 кВт (286 к.с.) і GLS 400 d 4MATIC потужністю 243 кВт (330 к.с.).

Новий GLS зібрав все найкраще з Mercedes-Benz. Комфорт представницького седана Mercedes-Benz з деталями, властивими автомобілям класу SUV. Високий рівень комфорту запезпечений для всіх пасажирів, навіть в семимісній версії.

У списку оснащення – 5-зонний клімат-контроль й електрорегулювання трьох рядів сидінь. В якості опції також доступний Комфорт-пакет, завдяки якому пасажири другого ряду сидінь отримають окремий планшет для управління всіма розважальними функціями системи MBUX для пасажирів.

Новий Mercedes-Benz GLS доступний для замовлення в Україні від 1 921 625 грн.


Не пропустіть