Mercedes-Benz E-Class в кузові купе засвітився на відео

Німецька автомобільна марка Mercedes-Benz проводить тести свого нового купе E-Class. Автомобіль потрапив в об’єктиви фотошпигунів під час дорожніх тестів, пише carstarnews.com.

Судячи з опублікованих фотографій і відео, новинка досить сильно схожа візуально з оновленими моделями C- і S-Class, що саме по собі дивно, адже автомобіль будується на базі нового шасі MRA. Дане шасі вже використовувалося при створенні вищеназваних новинок, і дозволить марці знизити вагу автомобіля, а також уніфікувати багато деталей. Більш низька вага поліпшить динаміку розгону автомобіля, зменшить гальмівний шлях, а також знизить витрату палива і поліпшить керованість.

Що стосується силових установок, то про них офіційної інформації поки ніякої немає, але швидше за все, автомобіль буде доступний з тими ж силовими агрегатами, що і автомобілі E-Class. А це означає, що під капотом можуть розташовуватися 2,0-3,0-літрові бензинові і дизельні мотори з віддачею в 195-340 кінських сил. Автомобіль у версії AMG повинен бути ще потужнішим.


Не пропустіть