Представлений оновлений хетчбек Citroen C3 (Фото)

Хетчбек Citroen С3 третього покоління пережив планову модернізацію. Компактна модель, виконана в стилі кросовера C4 Cactus, отримала оновлену передню частину, 97 варіантів дизайну екстер’єру, 11 електронних систем безпеки і нові крісла Advanced Comfort.

У Citroen повідомили, що дизайн передньої частини рестайлінового С3 розроблений з оглядкою на концепт CXPERIENCE. Впізнати оновлений хетчбек можна по радіаторній решітці з хромованими «вусиками», новим фарам, зміненим накладок Airbump і 17-дюймовим колісним дискам. Програма персоналізації передбачає 97 варіантів оформлення екстер’єру, тоді як у дорестайлингової машини їх було 36. Для C3 запропоновано два нових відтінки Elixir Red і Spring Blue, 4 кольори даху і стільки ж стайлінг-пакетів.

Також, у хетчбека з’явилися м’які крісла Advanced Comfort з пінополіуретану з пам’яттю, передні датчики для паркування, система мультимедіа з доступом до фірмових сервісів (виклик екстреної допомоги, навігація і голосовим управлінням, платформа для підключення гаджетів і відеореєстратор з можливістю ділитися роликами в соціальних мережах), а ще – 11 електронних систем безпеки. Серед яких – помічник при старті на підйомі, система розпізнавання знаків, автоматичне керування дальнім світлом, камера заднього виду, контроль сліпих зон і утримання автомобіля в смузі.

У моторну лінійку модернізованого Citroen С3 увійшли 3-циліндрові бензинові установки 1,2-літрова PureTech потужністю (83 і 110 кінських сил), а також 100-сильний 1,5-літровий дизель BlueHDi. Молодший бензиновий силовий агрегат і дизель поєднуються з 5-ступінчастою МКПП, старший – з 6-ступінчастою МКПП або АКПП.

Прийом замовлень на оновлений Citroen С3 в Європі стартує через декілька місяців. Поставки авто покупцям заплановані на липень 2020 року. Ціни поки не повідомляються.


Не пропустіть