Компанія Jeep представила оновлений кросовер Compass (Фото)

Модель Jeep Compass наступного модельного року був представлений ще в кінці 2020-го в рамках автошоу в Гуанчжоу, Китай. Реалізація рестайлінгової версії планується почати в кінці 2021 року.

В Інтернеті з’явилися перші фотографії паркетника, який призначений для автомобільного ринку Європи: він буде представлений в спеціальному кольорі кузова. У автомобіля з’являться нові легкосплавні колісні диски з унікальним візерунком.

Для внутрішньої частини автомобіля доступна оббивка з чорної шкіри з ромбоподібним візерунком, а також контрастна прострочка. Також в салоні представлені вставки з темним глянсовим покриттям. Сидіння і килимки мають вигравіруване позначення «Special Edition». На задніх дверях автомобіля є спеціальний шильдик.

Оновлений Jeep Compass сподобається покупцям завдяки мультимедійному комплексу з тачскріном Uconnect і 10,25-дюймової панелі приладів. Рестайлінгова модель зможе підтримувати весь спектр бензинових і дизельних двигунів, доступних для цієї моделі на даний момент, в тому числі і гібридну силову установку 4XE.


Не пропустіть