Універсал Toyota Corolla отримав нову версію Active Ride (Фото)

Місцеві дилери приступили до оформлення замовлень на новинку напередодні, 2 квітня. Така «Королла» припаде до смаку тим, хто полюбляє відпочинок на природі.

Toyota підготувала для домашнього ринку універсал Corolla Touring в особливому виконанні Active Ride. Основою для новинки послужив універсал, оснащений 170-сильним атмосферним мотором на два літри, що працює в зв’язці з варіатором. Він імітує відразу десять передач і дозволяє переходити в режим ручного перемикання.

На кожну сотню пробігу новий універсал витрачає близько шести літрів палива. Кузов Corolla Touring Active Ride може бути пофарбований у світло-зелений металік під назвою «Urban Khaki». До цього такий відтінок міг приміряти тільки кросовер Toyota RAV4. Доповнюють палітру чорний і білий відтінки. «Взутий» універсал в легкосплавні диски на 17 дюймів, для яких виробник вибрав темний відтінок.

На даху знайшлося місце для рейлінгів, а в салоні «Королли» з’явилися спортивні крісла, оббивка володіє водовідштовхувальними властивостями. Підніме настрій мандрівникам яскрава помаранчева просторочка: вона є на підлокітнику, кермі, дверних картах і сидіннях.

А ще універсал оснащений особливою системою, яка знезаражує повітря в салоні.

З додаткового обладнання: кріплення для велосипеда і фірмові шильдики з назвою спецсерії. Універсал вийде обмеженим тиражем всього в 500 машин. Всі вони не виберуться за межі Японії.


Не пропустіть