Mercedes-Benz представив новий 7-місний електричний кросовер EQB (Фото)

Слідом за Volkswagen, Mercedes представив свій новий 7-місний кросовер EQB. І він теж повністю на електричному живленні. Тепер модельна лінійка EQ, що складається до цього дня з EQS і EQA, поповнилася ще одним автомобілем.

Довжина німецького кросовера складає 4684 мм. Це дозволило розмістити в салоні третій ряд сидінь. Варто відзначити, що 7-місна конфігурація буде стандартною для китайського автомобільного ринку, в інших же країнах додаткові крісла будуть доступні в якості опції. За заявами представників компанії, третій ряд може вмістити два дитячих сидіння або дорослих пасажирів зростом 1,65 метра.

Незважаючи на те, що виробник зберігає детальну частина електричної трансмісії EQB в секреті, приблизні цифри він все ж розкрив. Як стало відомо, модель буде доступна в передньопривідних і повнопривідних версіях. Корисна ємність акумуляторної батареї буде починатися від 66,5 кВт*год. Потужність деяких моделей буде перевищувати 269 к.с. Також Mercedes заявляє, що планується випуск версій зі збільшеним запасом ходу, але подробиці про цю варіацію поки не розкриваються. Більш того, для Китаю будуть доступні модифікації з обробкою AMG Line, яка запропонує 288 к.с.

Оснащення комплектацій також залишилися в секреті. Але відомо, що версія EQB 350 4Matic запропонує близько 419 км пробігу на одному заряді. Найімовірніше, характеристики моделей для різних ринків збуту будуть схожими. Варто відзначити, що новий EQB виглядає досить стильно. Автомобіль отримав чорну, закриту радіаторну решітку зі світлодіодною смугою в її верхній частині, що простягнулася від однієї фари до іншої.

Крім цього, кросовер буде оснащуватися ексклюзивними колісними дисками, розмір яких може досягати 20 дюймів. Очікується, що більш детальна інформація про новинку, включаючи ціни, оснащення комплектацій і технічні характеристики двигунів, виробник оголосить ближче до дати старту продажів.


Не пропустіть