Renault Sandero отримав версію «під спорт» (Фото)

У вересні цього року стало відомо про плани Renault щодо поступового виходу з нижнього цінового сегменту. Причому першим ринком, де це станеться, було названо латиноамериканський. Головними моделями у бюджетному класі там є Logan та Sandero. Втім, обидва «бюджетники» поки що залишаються в строю, причому у другого навіть з’явилася нова версія.

Нове виконання Sandero, заявлене для Бразилії, отримало назву S Edition. Воно стало вже третім серед модифікацій «під спорт», приєднавшись до GT Line і RS.

Головною “фішкою” таких “Сандеро” виявився “передок”, виконаний у стилі “топового” RS. Моделі дістався схожий бампер із горизонтальними світлодіодними смугами ходових вогнів, а також нижні радіаторні решітки з великою сіткою. Крім того, хетчбек обзавівся затемненими задніми ліхтарями і повністю забарвленим у колір кузова заднім бампером.

Зміни в салоні звелися до появи у ньому чорних глянцевих вставок, а також стелі аналогічного кольору. З урахуванням «а-ля спортивної» назви S Edition зміни не оминули і крісла Sandero, яким трохи покращили бічну підтримку та профіль.

До списку базового обладнання увійшли: кондиціонер, 4 подушки безпеки та «мультимедійка» з 7-дюймовим сенсорним дисплеєм.

Двигун для Sandero S Edition заявлений лише один – він перебрався із базової моделі. Мова про двигун з робочим об’ємом в 1 літр, здатний працювати як на бензині, так і на етанолі. У першому варіанті віддача агрегату дорівнює 79 кінським силам, а в другому – 82 к.с. Зв’язку йому становить 5-ступінчаста МКПП.


Не пропустіть