Genesis анонсував прем’єру нового кросовера (Фото)

Марка Genesis – преміальний бренд Hyundai – опублікувала тизер нового кросовера Electrified GV70 – повністю електричної версії стандартної моделі G70. Прем’єра автомобіля відбудеться 19 листопада на автосалоні у китайському Гуанчжоу, повідомляє Motor1.

Новинка стане третім електромобілем після невеличкого кросовера GV60 і седана Electrified G80. В останнього, як очікується, Electrified GV70 запозичить силову установку. Йдеться про два електромотори (по одному на кожну з осей), що розвивають у сумі 370 к.с. і 700 Нм крутячого моменту.

Наприклад, седан Genesis Electrified G80 здатний прискорюватися з місця до сотні за 4,9 сек., а повного запасу батареї вистачає щоб проїхати без підзарядки до 500 км.

Передбачається, що електричний кросовер зовні не суттєво відрізнятиметься від стандартної моделі GV70 з двигунами внутрішнього згорання. Основними відмінностями стануть спеціальні аеродинамічні колісні диски та закриті решітки радіатора.

Genesis Electrified GV70 стане першим автомобілем преміального південнокорейського бренду, випуск якого буде налагоджено на території США. Модель потрапить на конвеєр підприємства Hyundai в штаті Алабама на початку 2022 року.

Джерело Автоньюс

Не пропустіть