Cadillac представить флагманський електромобіль Celestiq у 2022 році

На початку 2022 відбудеться урочиста презентація електрифікованого автомобіля Cadillac Celestiq. Дебют, ймовірно, відбудеться на виставці CES, яка пройде з 5 по 8 січня 2022 року в Лос-Анджелесі, повідомляє GM Authority.

Екстер’єр товарної моделі відрізняється від раніше представленої версії великою кількістю плавних ліній та хромованих елементів. Для обробки салону використана лише натуральна шкіра та справжня деревина. Водійське та пасажирське сидіння мають додаткові бічні підтримки. На передній панелі встановлено великий мультимедійний екран. Перед водієм розташоване мультикермо, а за ним цифрова панель приладів. Cadillac Celestiq також матиме дах SPD-SmartGlass, який дозволить контролювати непрозорість задньої частини даху, щоб пропускати більше світла або блокувати його.

Модель побудована на повністю електричній платформі GM BEV3 , яка включатиме технологію акумулятора Ultium і технологію приводного двигуна Ultium. На одному заряді батареї можна проїхати до 644 км. Інші технічні параметри не озвучені.

Очікується, що складання моделі буде ручним і в обмеженій кількості. Ціна становитиме близько 200 000 доларів, а виробництво буде налагоджено на заводі GM Factory Zero в Мічигані.

Джерело GM Authority

Не пропустіть