Новий кросовер Renault Austral сфотографували під час тестів (Фото)

Видання Motor1 опублікувало шпигунські фотографії нового кросовера Renault Austral, вперше анонсованого у понеділок, 6 грудня. Знімки тестового прототипу моделі, що замінить нинішній Kadjar, було зроблено на одній із доріг в Іспанії.

Незважаючи на камуфляж, зрозуміло, що новий кросовер зовні мало нагадуватиме свого попередника. Судячи з контурів кузова, тонкої світлодіодної оптики та радіаторної решітки, Renault Austral запозичить ряд дизайнерських рішень у більш передової моделі французької марки – електричного кросовера Megane E-Tech Electric, представленого у вересні. Щодо технічної частини, то в основу кросовера довжиною близько 4,5 метра ляже модульна платформа CMF-C, на якій створено Nissan Qashqai нинішнього покоління.

У лінійку двигунів увійдуть 1,3-літрові бензинові мотори з турбонаддувом, що діють разом із компактними допоміжними електричними агрегатами за схемою «помірний гібрид». Крім того, у моделі будуть версії з повноцінними гібридними, а також, ймовірно, і повністю електричними силовими установками.

Прем’єра нового Renault Austral відбудеться на початку 2022 року, а незабаром після дебюту розпочнеться продаж. У лінійці французької марки модель замінить кросовер Kadjar, який вирішили залишити без прямого наступника через недостатній рівень популярності.

Джерело Автоньюс

Не пропустіть