Оновлений кросовер Toyota RAV4 вийшов на європейський ринок (Фото)

Оновлений кросовер Toyota RAV4 з’явився у дилерів в ЄС. Автомобіль отримав нову оптику і розширений список обладнання. Технічна частина не змінилась.

Актуальний Toyota RAV4 продається з 2018 року. Рестайлінговий кросовер показали восени минулого року, до того ж першим це зробив європейський офіс бренду.

Після оновлення Toyota RAV4 отримав нові фари (у них інша діодна начинка, а ходові вогні тепер зверху), правда, вони не у всіх комплектація — у більш простих версій оптика колишня. Також кросу дісталися інші світлодіодні протитуманки, змінено дизайн дисків. У салоні варто відзначити нове підсвічування (знову ж таки LED). Крім того, додано роз’єм USB-C.

Щодо технічної частини змін немає. Версія Toyota RAV4 Adventure у Європі доступний у вигляді повнопривідного гібриду з 4-циліндровим «атмосферником» об’ємом 2,5 літра електромеханічним варіатором та окремим електродвигуном на задній осі, сукупна віддача силової установки сягає 222 к.с.. Гібрид в інших комплектаціях буває і передньопривідним. Також в ЄС доступний гібридний кросовер з установкою на основі 2,5-літрового двигуна (теж з повним приводом, сукупна віддача – 306 кінських сил), а подекуди можна купити і варіант з традиційним бензиновим ДВЗ об’ємом 2,0 літра на 175 сил.


Не пропустіть