Оновлений Hyundai Palisade уперше помітили на випробуваннях (Фото)

Компанія Hyundai розпочала зимові дорожні випробування оновленого кросовера Palisade. Точна дата презентації автомобіля поки що невідома.

Шпигунські світлини новинки поширило видання Carscoops. На них машина прихована спеціальними чохлами. Проте вже зараз можна сказати, що оновлений кросовер отримає оптику в стилі Tucson, а також нові бампери та видозмінені ґрати радіатора.

Очікується, що в салоні з’явиться інформаційно-розважальний комплекс зі збільшеним вертикальним дисплеєм, який раніше дебютував на кросовері Genesis GV80.

Усі технічні характеристики новинки поки що засекречені. Подейкують, що до лінійки двигунів може увійти нова 2,5-літрова турбочетвірка, яка стане більш економічною альтернативою нинішньому 3,8-літровому атмосферному двигуну V6.

Hyundai Palisade випускають із 2018 року. В Україні ця модель доступна за ціною від 1 539 700 грн. На українському ринку автомобіль доступний з бензиновим двигуном 3.5 MPi на 277 к.с. та дизельним мотором 2.2 VGT CRDi на 200 «коней». Обидва двигуни працюють спільно з 8-ступінчастою АКПП та системою повного приводу.


Не пропустіть