BMW представила оновлений седан та універсал 3-Series (Фото)

Компанія BMW розсекретила оновлені седан та універсал 3-Series. Після рестайлінгу автомобілі змінилися зовні, а також отримали нові опції та зміни в салоні.

Так, оновлену «трійку» обладнали Г-подібними ходовими вогнями, новими бамперами та зміненою решіткою радіатора з вертикальними ламелями. Також клієнтам запропонують пакет M Sport з додатковими хромованими елементами, а також M Sport Pro із затемненою оптикою та M-гальмами з червоними супортами.

Всередині з’явився великий дисплей, який об’єднує панель приладів діагоналлю 12,3 дюйма і екран мультимедійної системи (14,9 дюйма). Замість традиційного важеля КПП автомобіль має невеликий селектор управління трансмісією. Стандартно новинка обладнана тризонним клімат-контролем.

Всі версії 3-Series тепер доступні виключно з 8-АКПП з підкермовими пелюстками. Моторна гама моделі змін не зазнала. Клієнтам, як і раніше, запропонують бензинові мотори потужністю 156, 184 та 245 кінських сил.

Також новинку можна буде придбати і з дизельними агрегатами із віддачею від 150 до 340 кінських сил. Всі двигуни працюють спільно з 48-вольтовим стартер-генератором.

В Німеччині ціни на оновлену BMW 3-Series стартують від 43 900 євро.


Не пропустіть