Оновлену Skoda Octavia вперше помітили на тестах (Фото)

Актуальне, четверте покоління компактного сімейства Octavia сходить з конвеєра з 2019 року, так що чехи вже працюють над плановим оновленням цієї моделі. Напередодні в Мережі з’явилися перші шпигунські фотографії прототипів, які помітили на громадських дорогах Чехії. Причому як у кузові ліфтбек, так і універсал.

Кузови обох машин, як і належить моделям, що ще не дебютували, в ході випробувань були обклеєні камуфляжною плівкою. За розташуванням маскування можна зробити ряд висновків щодо того, які зміни має пережити з рестайлінгом одна з найпопулярніших моделей Skoda.

Весь камуфляж зосереджений на передній та задній частинах кузова, приховуючи модернізовані блок-фари, радіаторні решітки, задні ліхтарі та обидва бампери. Про те, які зміни чекають на салон нової «Октавії», поки що залишається тільки здогадуватися. Заглянути всередину тестових прототипів фотошпигуни не змогли.

Терміни дебюту реформованої Skoda Octavia поки що залишаються розпливчастими. У кращому випадку автомобіль надійде у продаж наприкінці 2023 року. Зараз підприємства чеської марки на батьківщині зазнають дефіциту джгутів проводів, тому не можуть повноцінно збирати навіть діючу лінійку моделей.


Не пропустіть