KIA оновила компактний кросовер XCeed для європейського ринку (Фото)

Корейська компанія KIA оновила компактний кросовер XCeed для ринку Європи. Модель нового модельного року відрізняється злегка зміненим зовнішнім виглядом і новою моторною лінійкою.

Судячи з фото, оновлений KIA XCeed отримав більш агресивний зовнішній вигляд завдяки новій світлодіодній оптиці, бамперам та звуженій решітці радіатора. Крім того, кросовер втратив старий шильдик KIA на капоті, який поступився місцем новому буквеному позначенню бренду.

У салоні версія GT-Line також має деякі зміни. Серед останніх відзначимо нове кермо, чорну стелю, обтягнуту перфорованою шкірою ручку КПП та спортивні передні крісла.

В базовому варіанті автомобіль отримає 118-сильний дизель T-GDI об’ємом 1,0 літра. В якості альтернативи будуть доступі 1,5-літровий 4-циліндровий бензиновий двигун потужністю 158 к.с. та гібридна силова установка. Остання побудована на основі 1,6-літрового ДВЗ з електродвигуном та акумулятором на 8,9 кВтг. Загальна віддача такої установки – 139 кінських сил.

Виробництво оновленого KIA XCeed налагодять на заводі у Словаччині до кінця літа, а продаж новинки в Європі розпочнеться у вересні поточного року.


Не пропустіть