Hyundai представила оновлений седан Hyundai Sonata (Фото)

Корейська компанія Hyundai представила оновлений середньорозмірний автомобіль Sonata восьмого покоління. Нова модель зазнала низки змін порівняно з попередницею, яка дебютувала на ринку в 2019 році.

Так, модернізований чотиридверний спортивний седан Hyundai зберіг купеподібні контури кузова і буде доступний як у стандартному варіанті, так і у виконанні N Line.

Автомобіль відрізняється спортивним дизайном із прихованими фарами, що надають футуристичний зовнішній вигляд, а також широкими ґратами радіатора та повітрозабірниками, що робить зовнішність седана більш динамічною та агресивною.

Інтер’єр автомобіля відповідає екстер’єру. Після оновлення Hyundai Sonata отримала широкий вигнутий дисплей, що складається з 12,3-дюймової цифрової панелі приладів і 12,3-дюймового екрану інформаційно-мультимедійної системи. Загалом салон сильно змінився — і все для того, щоб водій та пасажири почувалися в ньому ще комфортніше, ніж раніше.

Офіційна прем’єра нової Hyundai Sonata відбудеться у рамках виставки Seoul Mobility Show, яка пройде Сеулі з 30 березня по 9 квітня 2023 року.


Не пропустіть