Ford представив оновлений фургон Transit (Фото)

Компанія Ford представила у Європі оновлений фургон Transit 2024. Автомобіль покращився як технічно, так і щодо опцій.

Про це повідомляє MMR із посиланням на Motor1.

Фургон у передньопривідному виконанні отримав 8-ступінчастий «автомат» та новий посилений міст, за рахунок цього не тільки підвищилася зручність та комфорт, але й зросла вантажопідйомність – на 700 чи 1750 кг залежно від версії.

Також Ford Transit 2024 став набагато сучаснішим за попередника – він отримав цифрову приладову панель з 8-дюймовим екраном, а також медіасистему SYNC 4 з 12-дюймовим сенсорним екраном. Крім того, з’явився модем 5G, який можна задіяти і для оновлень програм.

В оновленій моделі реалізовано цікаву систему під назвою Delivery Assist – вона створена спеціально для авто, що використовуються службами доставки. Так, коли рукоятка КПП переведена в режим паркування вмикається «аварійка», двигун автоматично вимикається, так само автоматично блокуються всі двері, крім однієї, через яку входить/виходить кур’єр. Кур’єр після повернення (після доставки посилки) може завести двигун простим натисканням на педаль гальма – аварійка при цьому відключиться.

Нагадаємо, на Фестивалі швидкості в Гудвуді Ford представив Mach-E Rally – позашляхову версію повністю електричного Mustang.


Не пропустіть