Mitsubishi оновила пікап Mitsubishi L200. Він став легшим, безпечнішим і технологічнішим (Фото)

Компанія Mitsubishi представила оновлений пікап Mitsubishi Triton/L200. Цього разу сімейство створили практично з нуля, за винятком деяких моментів у «техніці».

Про це повідомляє MMR із посиланням на пресслужбу виробника Mitsubishi.

Як стало відомо, товщина лонжеронів у перерізі нової несучої рами збільшилася на 65%, також зросла частка високоміцних сталей, а жорсткість рами на вигин та кручення стала вищою на 40% та 60% відповідно.

Що стосується підвіски, то спереду вона залишилася незалежною (на двох важелях), а ззаду – залежною, з листовими ресорами як пружні елементи. При цьому верхнє кріплення важеля передньої підвіски перенесено трохи вище, щоб встановити довший амортизатор, покращивши тим самим і стійкість, і комфорт їзди.

Кабіна пікапа стала легшою. Для цього інженери збільшили частку панелей, відштампованих із високоміцної сталі з межею міцності 1180 МПа, заодно зменшивши висоту заднього борту на 45 міліметрів – до більш комфортних для навантаження/вивантаження 820 міліметрів.

У салоні з’явилися «анатомічні» сидіння – на 20 мм підвищено верхню точку стегон, оптимізовано профіль спинки.

Зі зміною покоління Mitsubishi Triton/L200 отримав новий 2,4-літровий турбодизельний мотор 4N16, який буде доступний у трьох варіантах форсування: на 148 к.с. (330 Нм), 181 к.с. (430 Нм) та 204 к.с. (470 Нм). Привід може бути заднім або повним. Трансмісія – шестиступінчасті «механіка» або «автомат».

Виробництво нового Mitsubishi Triton/L200 розпочнеться у Таїланді вже найближчим часом.


Не пропустіть