Представлені абсолютно нові Mercedes-Benz Vito та eVito (Фото)

Німецька компанія Mercedes-Benz представила оновлений комерційний фургон Mercedes-Benz Vito та його електричну модифікацію під назвою eVito.

Про це повідомляє MMR із посиланням на Carexpert.

Комерційний фургон Mercedes-Benz Vito буде доступний у всьому світі в кузовах Panel Van, Crew Cab і Tourer з трьома варіантами довжини (Compact, Long і Extra-Long). Vito також пропонуватиметься по у трьох різних комплектаціях (Base, Pro та Select).

Mercedes-Benz Vito нового покоління отримав інший екстер’єр із рестайлінговими переднім та заднім бамперами. У базовій комплектації бампери не пофарбовані. Увесь модельний ряд Vito тепер доступний із легкосплавними дисками.

На панелі приладів розташований 5,5-дюймовий кольоровий дисплей між аналоговим спідометром та тахометром, а також 10,25-дюймова інформаційно-розважальна система із сенсорним екраном, яка працює під керуванням останньої версії програмного забезпечення Mercedes-Benz MBUX.

Задні двері оснащені електроприводом у версіях Vito Crew Cab і Tourer, електричне гальмо стоянки доступне для моделей з АКПП, як і запуск за допомогою кнопки.

Оновлений Vito пропонує вантажний об’єм до 6,6 м3 у конфігурації фургона та до дев’яти місць у конфігурації Tourer.

Технічні характеристики фургона будуть оголошені додатково.

Нагадаємо, Mercedes-Benz Vito — це мікроавтобуси, які випускає компанія Mercedes-Benz з 1996 року. Модель прийшла на заміну Mercedes-Benz MB 100.


Не пропустіть