Renault представила електричну версію популярної моделі (Фото)

Компанія Renault оновила комерційний автомобіль Trafic. Новинка отримала електричну силову установку і приставку Van E-Tech у назві.

Renault Trafic Van E-Tech оснастили 122-сильним електромотором та літій-іонним акумулятором ємністю 52 кВт*год. При обмеженні максимальної швидкості на позначці 90 км/год новинка здатна проїхати 322 км без підзарядки. Приблизно 25 хвилин на зарядці використанням швидкого зарядного пристрою змінного струму потужністю 22 кВт дають змогу збільшити запас ходу на 50 км.

Електричний фургон буде доступний у двох варіантах довжини (5,48 та 5,08 метра) та двох варіантах висоти даху (2,498 та 1,967 метра).

Приймати попередні замовлення на модель почнуть у жовтні-листопаді, а у дилерів вона з’явиться до кінця 2023 року. Вартість електромобіля поки невідома.

Нагадаємо, на початку вересня поточного року Renault представила новий семимісний компактвен Grand Kangoo. Автомобіль буде доступний як з традиційним бензиновими та дизельними двигунами внутрішнього згоряння, так і з електричною силовою установкою.


Не пропустіть