Toyota оновила модель, яку випускає майже 60 років (Фото)

Компанія Toyota оновила шосте покоління фургона HiAce, яке вперше дебютувало в 2019 році. Автомобіль зберіг старі силові установки, але отримав низку покращень як у плані дизайну, так і у плані технологій.

Модель Toyota HiAce 2024 модельного року, як і раніше, пропонуватиметься у варіантах з 2- та 2,7-літровим бензиновими та 2,8-літровим дизельним моторами. Привід можна вибрати як повний так і задній.

При цьому оновлена модель стала коротшою і отримала новий пакет Earth Color Package для флагманської дизельної комплектації Super GL, який відрізняється бежевим відтінком кузова з матово-чорною решіткою, незабарвленими бамперами та хромованим покриттям бічних дзеркал та дверних ручок.

Версія HiAce Welcab отримала нове кріплення для інвалідного візка, а модифікація для швидкої допомоги в «базі» тепер оснащується інтелектуальною системою ITS Connect, що дозволяє скоротити час екстреного транспортування пацієнтів і запобігти нещасним випадкам за рахунок передачі сигналів на світлофор.

На японському ринку Toyota HiAce буде доступний у п’яти модифікаціях: звичайний фургон, пасажирський універсал, приміський автомобіль з довгою колісною базою, кабіна з високим дахом та карета швидкої допомоги.

Ціни на авто стартують з позначки 2 439 500 єн або 16 779 доларів.

Нагадаємо, Toyota Hiace — це мікроавтобуси, які компанія Toyota випускає з 1967 року.


Не пропустіть