Nissan продемонстрував новий Qashqai 2025 на офіційному відеотизері (Відео)

У Мережі з’явився перший офіційний відеотизер, що показує оновлений Nissan Qashqai. Ця модель пройшла рестайлінг після трьох років на ринку. Повноцінна прем’єра відбудеться 17 квітня, а поки що компанія представила оновлені деталі зовнішності та інтер’єру.

Кросовер отримав ширшу радіаторну решітку та оновлені фари з новою графікою. Передній бампер теж був перероблений, з’явилися більші трикутні повітрозабірники. Змінилося оздоблення передніх арок, а також представлено нові колісні диски. Задню частину кросовера не показали в тизері, але ймовірно, що там змін не відбулося.

У салоні Nissan Qashqai встановлено цифрову панель приладів з екраном діагоналлю 12,3 дюйма, медіасистему з 9-дюймовим екраном, а також проекційний екран діагоналлю 10,8 дюйма. Ці функції доступні в топовій версії кросовера наразі, проте очікується, що Nissan запропонує поліпшені комплектації.

У плані моторного ряду не передбачається змін: базова версія Qashqai 2025 отримає “м’який” гібрид на базі 1,3-літрового турбомотора потужністю 140 к.с., тоді як топова версія буде оснащена гібридною системою e-Power потужністю 190 к.с. на базі 1,5-літрового двигуна. Чистий електромобіль буде представлений після 2025 року і буде розроблений на новій платформі.


Не пропустіть