У Нью-Йорку Nissan представить нову версію GT-R

В ході міжнародного автошоу в Нью-Йорку, який відкриє свої гостинні двері вже в квітні цього року, пройде американська прем’єра нового Nissan GT-R Track Edition, який вийде на місцевий ринок вже влітку 2017 року.

Nissan GT-R Track Edition обзавівся окремими рішеннями «гарячого» GT-R Nismo, проте двигун новинки «перекочував» з Premium-версії. За інформацією представників компанії, в Сполучених Штатах буде продаватися спорткар, обладнаний 3,8-літровим бітурбомотором V8, що розвиває 565 кінських сил. Він буде комбінуватися зі спортивної роботизованою коробкою передач. Зазначу, що збірка движка для Nissan GT-R Track Edition проводиться вручну.

Новий Nissan GT-R Track Edition отримав підвіску Nismo, карбоновий спойлер, 20-дюймові колісні диски і гальмівну систему Brembo. У салоні ж спорткара розташувалися спортивні крісла Recaro, оброблені шкірою чорно-червоного кольору.

Крім того, покупців нової спортивної новинки порадують камера заднього виду, професійна аудіосистема Bose, а також сучасна мультимедіа з Nissan Connect і функцією навігації. У США вартість нового Nissan GT-R Track Edition буде стартувати від 127 900 доларів.


Не пропустіть