Під час тестів помітили нову Toyota Supra 2018 (Фото)

Найпопулярніший серед японських спорткарів автомобіль – Toyota Supra 2018 – її планують повернути на ринок в найближчі роки. Ця модель в четвертому поколінні отримала популярність саме в США, вона з’явилася в першій частині голлівудського фільму «Форсаж», а також в серії ігор Gran Turismo.

У Мережу вже опублікували секретні фото нової Supra 2018, яку тестують на гоночній трасі Нюрбургринга в Німеччині в камуфляжі, тому деякі деталі у цього авто можна розгледіти. Автомобіль розробляють спільними зусиллями компанії Toyota і BMW, які в січні 2013 року підписали договір, в якому зазначено, що два автомобіля будуть розроблятися на одній платформі. Через рік на автосалоні в Детройті NAIAS 2014 відбулася прем’єра нової концепції Toyota FT-1, який виглядає як культовий спорт-купе японської марки. Потрібно відзначити, що представники компанії Toyota поки що не підтвердили, що її проект буде називатися Supra, але експерти припускають, що авто отримає саме цю назву.

Розробники компанії Toyota також тримають в секрет і технічні характеристики автомобіля. Головний інженер фірми раніше в цьому році повідомив, що його співробітники розробляють гібридну силову установку з турбонаддувом, але він не розповідав, для якої саме моделі буде запропонований цей агрегат. Швидше за все, їй виявиться саме нова Supra 2018.


Не пропустіть