Кросовер моделі Fiat 500X розсекретили завчасно (Фото)

У мережі з’явилися перші фотографії нового рестайлінгового автомобіля моделі Fiat 500X. Як виявилося, машина отримала суттєво оновлений екстер’єр.

Автомобіль цієї моделі вперше вийшов в продаж чотири роки тому. У минулому році виробник провів так зване мікрообновленя, після чого в салоні з’явилася сучасна система мультимедіа, а в доступній палітрі – нові відтінки. Тепер же виробник підготував для своїх шанувальників більш суттєві зміни. Як виявилося, автомобіль вийде в двох модифікаціях, одна з яких отримає накладки на бамперах.

Форма фар залишилася такою ж, однак, це тільки на перший погляд, адже механізм в рестайлінгової машині буде встановлено принципово новий. Крім того, змінилася форма переднього бампера, а ось в салоні поки що ніяких нововведень не відзначається. Що стосується силових установок, то поки немає інформації про те, чи будуть в ній будь-які зміни. Нагадаємо, що актуальна модель на ринку Старого світу оснащена мотором об’ємом в 1.6 ліра з віддачею в 110 коней, і мотор в 1.4 літра з віддачею в 140 коней. Дизельні агрегати мають об’єм у 1.3, 1.6 і 2.0 літра. Максимальна віддача в цьому випадку становить 140 кінських сил.


Не пропустіть