Alpina представила найпотужнішу версію BMW 7-Series (Фото)

В рамках Женевського автосалону була представлена ​​нова «заряджена» версія седана. Автомобіль отримав доопрацювання кузова, інтер’єру і технічної частини. Тюнери не стали створювати екстремальний обвіс, а обмежилися стилістично приємними змінами.

Alpina B7 – це модель від знаменитих німецьких тюнерів, побудована на новій версії BMW 7-Series. Синій металік максимально чітко підкреслює всі лінії і вигини, поєднуючи елегантність з спортивністю. Решітка радіатора стала ще темніше, а легкосплавні диски отримали фірмову напис ALPINA.

Дизайн інтер’єру також перероблений і отримав обробку з преміальної шкіри бежевого кольору. Зрозуміло не обійшлося без нових декоративних елементів, що володіють фірмовими написами. Все це не дає пасажирам і шансу забути, що вони знаходяться в нестандартній «сімці».

Під капотом використовується 4,4-літровий мотор, оснащений двома турбокомпресорами. Максимальна потужність агрегату складає 608 кінських сил і 800 Нм крутного моменту. Розгін від нуля до 100 км/год займає всього 3,5-секунди, а максимальна швидкість обмежується на позначці в 330 км/год. Зрозуміло, модель оснащена фірмовою системою повного приводу.

Поки тюнери з Alpina не стали повідомляти офіційний цінник, як і не зрозумілі плани щодо «серійності» випуску седана B7.


Не пропустіть