Вперше помітили прототип Hyundai i20 N (Фото)

Чутки виявилися правдою – Hyundai розпочала тести спортивної версії компактного хетчбека i20. Новий Hyundai i20 N фотошпигуни застали на дорожніх випробуваннях.

Після численних чуток про появу спортивної модифікації хетчбека Hyundai i20 ці спекуляції знайшли реальне підтвердження. Фотошпигуни відзняли на дорожніх тестах перші прототипи серійного Hyundai i20 N.

Машина, судячи з перших знімків, створена на базі оновленого хетчбека. Обкатка автомобілів йде в Німеччині і в тому числі на трасі “Нордшляйфе”, де у Hyundai N є власний технічний центр. Візуально тестовий прототип відрізняється від базової моделі новим заднім бампером з подвійними патрубками вихлопної системи. Також в очі кидаються зменшений дорожній просвіт, нові колеса зі збільшеними гальмівними дисками за ними.

Незважаючи на те, що передня частина кузова не відрізняється від деталей звичайного хетчбека, серійний i20 N явно отримає нові бампера. Також можна припустити, що у “гарячого” варіанту будуть розширені колісні арки через можливе збільшення колії у новій модифікації.

Конкурент Volkswagen Polo GTI і Ford Fiesta ST від Hyundai, швидше за все, отримає 1,6-літровий бензиновий турбомотор. На кросовери Kona і Tucson двигун T-GDI видає 174 к.с., але на Kia Ceed GT віддача цього ж агрегату становить вже 201 к.с. Не виключено, що і Hyundai i20 N отримав 200-сильну версію силової установки.

Поточне покоління Hyundai i20 випускається з 2014 року, а в минулому році модель була оновлена. Не виключено, що з виходом i20 N в Hyundai або почекають до зміни генерацій хетчбека, яка очікується в 2021 році, або ж випустять спортивну версію під кінець життєвого циклу поточного автомобіля вже найближчим часом.


Не пропустіть