Електрокар Porsche Taycan продемонстрували перед дебютом (Фото)

Поки автомобіль не представлений офіційно в своєму серійному виконанні. На даний момент був показаний останній прототип з невеликим камуфляжем. Але головне – були продемонстровані його можливості на швидкісному полігоні.

Компанія Porsche готується до старту продажів свого першого електрокара, і, зрозуміло, вийде він в преміальному сегменті. Інженери і дизайнери відповідально підійшли до первістка в новій галузі, і модель створюється вже протягом декількох років. Найновіший прототип Porsche Taycan був показаний на полігоні Porsche Experience Center, а потім він побуває на заходах в США і Великобританії.

В рамках демонстрації новинки вона також була протестована відомим китайським гонщиком Лі Чао: «Ходова частина нового Taycan пропонує широкі можливості і забезпечує як точність управління, характерну для спортивного автомобіля, так і комфорт в далеких поїздках, властивий седану. При цьому вирішальну роль відіграють низький центр тяжіння і система управління задніми колесами, – підкреслив Лі Чао. – Taycan дуже чітко входить в повороти і прекрасно тримає дорогу».

В якості силового агрегату використовуються два електромотора з сумарною потужністю понад 600 кінських сил. Поки ємність акумуляторної батареї не розголошується, Taycan буде пропонуватися в різних модифікаціях і з різним запасом ходу. Розгін до «сотні» займає всього 3,5 секунди, а максимальна швидкість перевищує позначку в 250 км/год.

Вже 6-го липня 2019 року електрокар Porsche візьме участь в змаганнях з підйому на пагорб в рамках фестивалю швидкості в Гудвуді. Дебют серійної версії відбудеться у вересні на Франкфуртському автосалоні.


Не пропустіть