АКСЕСУАРИ ДЛЯ АВТОМОБІЛЯ

Автоаксесуари на сьогоднішній день це найширший асортимент товарів, який призначений створити додаткові зручності розміщення в салоні і при її експлуатації і додати вашому автомобілю неповторність і красу.

Асортимент автодеталей настільки великий, що створюється враження, що його неможливо перерахувати, а виробництво здатне задовольнити будь-яку потребу і смак. Зараз немає проблеми купити автоаксесуари для автомобіля . Важливим є визначити цілі або мета такої покупки. Асортимент автоаксесуарів можете подивитися на www.avtoshara.kiev.ua.

До салонним автодеталей відносяться: акустичні теле- і радіо – системи з колонками, відеореєстратори,

традиційні амулети-дрібнички, всілякі насадки на важелях перемикань швидкостей, килимки, чохли, gps- навігатори, тоновані стекла і шкіряна обшивка крісел. Такі деталі сприяють істотному зняттю напруги і здатні серйозно поліпшити безпеку при орієнтуванні на місцевості та виборі маршруту. Аксесуари для салону автомобіля здатні підкреслити Вашу значущість і статус.

Друга група аксесуарів дуже самобутньо і яскраво представлена ​​в Південно-Східній Азії безліччю деталей ручної роботи, як частина національної культури. Окремі види прикрас можна сміливо відносити до творів мистецтва, наприклад, прикраси у вигляді драконів та інших символів удачі.

У нашій країні подібна декоративність автомобіля виглядає недоречно і надмірно помітно, хоча звичайно, «про смаки не сперечаються». Часто можна помітити такі деталі зовнішнього тюнінгу: тонування фар, колісні ковпаки, що світяться контури номерних знаків, «ангельські очки», різного роду світловідбивачі бампера, гумові фігурні насадки для вихлопної труби і т.п.

Оригінальні деталі часто називають «жіночими деталями автомобіля». Це спірне думку. Хоча звичайно, якщо взяти за приклад такі елементи інтер’єру салону як: накидки, косметичне приладдя, серветки і подібні речі, то тут не посперечаєшся. А ось наприклад, масажер для шиї, або масажер для спини фіксується до крісла водія на наш погляд не залежить від статі водія. До цієї категорії автодеталей можна віднести і дзеркало бокового огляду, або заднього виду.


Не пропустіть