Як правильно вибрати відеореєстратор

Відеореєстратор – це пристрій, що дозволяє вести безперервну відеофіксацію на одну або кілька камер. На відміну від стаціонарних (домашніх або офісних), автомобільний відеореєстратор спеціально адаптований для використання в автомобілі. До особливостей таких пристроїв можна віднести такі фактори: устройчівость до вібрацій, збільшений кут огляду камери, компактні розміри, можливість роботи від бортової мережі автомобіля з напругою 12 вольт і ін. Збереження даних (записаних відеороликів) проводиться на карту пам’яті, на відміну від звичайних відеореєстраторів , де в якості сховища використовується жорсткий диск. Карти пам’яті не бояться тряски і ударів, тому їх використання в автомобільних відеореєстраторів найбільш виправдано.

Якщо ви не хочете витрачати багато часу на вивчення всіх тонкощів вибору і вам потрібно швидко купити авторегістратор зверніться на AutoDVR.com.ua. Тут ви знайдете відбірну і якісну продукцію з конкурентними цнами.

Автомобільний відеореєстратор веде запис безперервно і не вимагає заміни карти пам’яті при її переповненні. Кожна модель оснащена функцією циклічної перезапису – найстаріші фрагменти відео заміщаються новими. Таким чином, власник авторегістратора може не турбуватися про те, що місце на картці раптово закінчиться. Все відбувається автоматично. Крім того, відеореєстратор сам почне запис як тільки двигун автомобіля буде запущений.

Не зайвим буде наявність вбудованого монітора. Як правило, він кольоровий і невеликого розміру. Дозволяє переглядати записи на місці події, а також виробляти настройки реєстратора. Вбудований акумулятор робить пристрій мобільним. Наприклад, можна зняти відеореєстратор з лобового скла і зробити запис розташування транспортних засобів після події. Існують також відеореєстратори з GPS приймачем. GPS служить для запису швидкості автомобіля і його координат. Швидкість накладається на відео, а координати можна буде переглянути на комп’ютері (автомобіль буде відображатися точкою на карті Google Maps). Наскільки це потрібна і корисна функція вирішувати вам, ми лише нагадаємо, що швидкість може в деяких ситуаціях свідчити проти вас. Але в той же час, існують відеореєстратори, де можна не накладати швидкості на відео,

Стандартною функцією для всіх автомобільних відеореєстраторів є накладення штампа поточної дати і часу на відео. Обов’язково стежте, щоб дата і час були точними. Це один з найважливіших факторів, що дозволяють довести справжність відеозапису. Монтаж і будь-які інші дії з відеофайлами не допускаються. Вони лише викличуть підозри в достовірності наданих доказів.

При бажанні можна вибрати автомобільний відеореєстратор для прихованої установки. Такі моделі ставляться за дзеркалом заднього виду вгорі лобового скла. На більшості автомобілів в цьому місці є затемнення, що дозволяє зробити установку непомітною з вулиці і захистити чутливу камеру від надмірного впливу сонячного світла, одночасно поліпшивши якість зображення в сонячну погоду.

Більшість фахівців сходяться в думці, що найважливіше це наявність відеореєстратора в автомобілі. Що це за апарат і які в ньому є функції – це вже питання другорядне. Навіть сама неякісна і нерозбірлива запис, часом, може істотно полегшити життя автомобілісту і допомогти довести свою правоту в тій чи іншій ситуації. Звичайно, висока якість запису є значущим параметром при виборі, але не варто відкладати покупку, якщо у вас не вистачає більшої частини суми. Буде цілком достатньо і найпростішою і бюджетної моделі. Встановивши такий відеореєстратор в авто ви убезпечите себе від підстав на дорозі і різних конфліктних ситуацій.

Не варто окладивать покупку в довгий ящик. Зверніться до фахівців і виберіть гідну модель виходячи зі свого бюджету.


Не пропустіть