Правильна шумоізоляція автомобіля

Правильна шумоізоляція автомобіля робить процес керування транспортним засобом максимально комфортним. Сторонні звуки, що проникають всередину, не дають водієві зосередитися і часто стають причиною головних болів, тому подбати про правильну шумоізоляції автомобіля – першорядне завдання власника машини цена на шумоизоляцию авто.

Правильна шумоізоляція авто полягає в повній обклеювання салону спеціальним звуконепроникним матеріалом. Роблячи акцент на кількох деталях, домогтися повної ізоляції неможливо.

Як правильно вибрати матеріал і звукоизолировать транспортний засіб?

Кожен автовласник сам вирішує, який матеріал для обклеювання салону вибрати. Необхідно керуватися пріоритетними завданнями і взяти до уваги свої фінансові можливості. Найбільш якісна шумоізоляція автомобіля – професійна.

Якщо ви сумніваєтеся, що зможете здійснити процес самостійно, краще скористайтеся допомогою кваліфікованих фахівців. Наш автоклуб «РедБомб» завжди до ваших послуг. Досвідчені майстри автотюнінгу не тільки позбавлять ваш транспортний засіб від сторонніх шумів, що заподіюють дискомфорт, але і перетворять вашого «залізного коня» до невпізнання.

Багато хто цікавиться, як правильно шумоизолировать автомобіль? Фахівці при проведенні звукоізоляції радять приділити особливу увагу таким зонам:

Шумоізоляція автомобіляшумоізоляція автомобіля

Двері – саме через них в салон авто проникає дуже багато шуму. Крім того, в двері монтують музичні колонки, і сторонні звуки заважають насолоджуватися якістю звучання улюблених пісень. Професійна обробка спеціальним матеріалом дасть відчутний ефект.
Дах – в поїздках на великих швидкісних режимах ця деталь стає додатковим джерелом шуму.
Капот – обробка цієї площі істотно знизить вібраційні навантаження, проникаючі в салон під час руху.
Багажник – йому теж слід приділити увагу, так як саме звідти проникає в автомобіль шум від задніх арок.


Не пропустіть