Демонтаж старого будинку

Будівельні роботи в такому мегаполісі як Київ все частіше починаються з руйнування старих конструкцій і тому демонтаж будівель в столиці сьогодні користується підвищеним попитом. Вільної землі в наш час під забудову житла в місті стає з кожним днем відчутно все менше. Тепер щоб побудувати зараз щось нове, необхідно прибрати або демонтувати старе. Забудовники все частіше стикаються з проблемою знесення старих малоповерхових будівель, фундаментів, тому і замовляють послугу демонтаж зданий.

А в недалекому майбутньому буде дуже затребувана послуга з демонтування висотних будинків від 9-поверхових і вище термін експлуатації яких вже давно закінчився. Тому багато компаній прагнуть виконувати демонтаж споруд зараз вже закуповують необхідну собі спецтехніку для робіт в Києві по зносу висотних будинків на базі повноповоротних або екскаваторів-навантажувачів.

Особливу складність при швидкому проведенні демонтажних робіт представляє руйнування фундаментів і стін виконаних із залізобетону. У цьому випадку без гідромолота завдання вирішити неможливо. Найбільш складно виконати видалення залізобетонної конструкції великої глибини. Для його повного видалення необхідно розкопати його частково щоб оператор спецтехніки з гідромолотом міг бачити всю конструкцію, видалити її повністю без залишку монолітних шматків будови і його арматури в землі. Знесення старого будинку власною технікою Київ швидко недорого.

Залізобетонні плити перекриття в разі необхідності демонтуються цілком. Коли немає потреби зберігати плити для подальшої експлуатації їх розбивають на шматки потім вивозять на утилізацію самоскидами.

Демонтаж будинку Київ
Сьогодні демонтаж будівель заввишки до 3-х поверхів вільно виконує звичайний повноповоротний екскаватор. Для полегшення завдання по руйнуванню на нього встановлюється гідромолот або гідроножиці. Знесення старих будівель або старих будинків в приватному секторі спецтехніка виробляє без установки додаткових пристосувань. Після руйнування споруди спецтехніка відвантажує утворився будівельне сміття на наші самоскиди і приступає до виконання операції демонтаж фундаменту. демонтажні роботи в києвіДля того щоб виконати це завдання вам буде потрібно гідромолот. Його можна встановити на різні механізми, а можна орендувати екскаватор з гідромолотом недорого Київ. Це значно прискорить видалення старої споруди, очищення будівельного майданчика від сміття.

Для остаточної підготовки будівельного майданчика під початок будівництва необхідно орендувати екскаватор-навантажувач який оперативно очистить майданчик від будівельного сміття, виконає планування майданчика і підготує місце для будівельних матеріалів. Якщо у вас виникла необхідність у демонтажі споруд або будь-які питання по спецтехніці звертайтеся в нашу компанію і ми надамо консультативну допомогу і надамо весь комплекс необхідної спецтехніки для виконання цих та інших будівельних завдань. Власний парк спецтехніки та самоскидів дозволяє запропонувати замовнику найоптимальнішу цінову політику на демонтаж споруд (знесення будинку, будівель, перекриттів) та інші послуги спецтехніки надає компанія.


Не пропустіть