Що таке детейлінг?

Всім відомо, що являє собою невеликий ремонт або генеральне прибирання квартири. А як називаються точно такі ж роботи, але в автомобілі, знають далеко не всі. Впевнені, що знайдуться водії, які нічого не чули про детейлінг, і тому інформація про це напевно буде корисною.

Отже, детейлінг автомобіля, зробити який можна, придбавши Автохимия для детейлинга і приспосіблення, являє собою процес ревізії та обробки автомобіля зовні і всередині. Іншими словами, це корекція і очищення з подальшим захистом окремих складових за допомогою спеціальних засобів. Дана послуга стає дуже актуальною, коли виникає питання про підготовку машини до продажу, участі у виставках або автошоу.

Крім цього детейлінг необхідний, коли необхідно законсервувати автомобіль, так як саме так можна буде знизити негативні наслідки зовнішнього впливу під час тривалого зберігання.

Детейлінг також дозволяє збільшити тривалість служби компонентів автомобіля, найбільш дорогим з яких вважається кузов. Правильно здійснений детейлінг дозволяє значно збільшити ринкову вартість автомобіля, але найчастіше власники транспортних засобів це роблять з метою підвищення соціального статусу і отримання естетичного задоволення, так як виблискує машина значно збільшує авторитет її господаря в очах оточення.

Ключовими складовими якісного детейлінг можна вважати повну очистку від бітуму та бруду абсолютно всіх елементів кузова автомобіля, здійснення перевірки кузова із застосуванням цифрового мікроскопа і толщиномера, корекцію лакофарбового покриття з усуненням несуттєвих дефектів, полірування кузова автомобіля, повну дезінфекцію і хімчистку салону, включаючи реставрацію тканинних, шкіряних і пластикових покриттів, захист головних елементів кузова, в тому числі скла і оптику, бронеплівкою або нанопокриттям.

Якщо врахувати всі перераховані роботи, процес детейлінг можна умовно розділити на внутрішній, зовнішній і детейлінг двигуна.

Варто зазначити, що для виконання детейлінг необхідне застосування якісних інструментів і високотехнологічних операцій.


Не пропустіть