Топ-3 відеореєстратора: популярні моделі в 2021 році

Експерти нарівні з реальними покупцями висловлюють думку про гаджети, якими користуються. Автоіндустрія не виняток. Спираючись на відгуки покупців і експертні огляди, ми зібрали топові відеореєстратори в один список і вже готові про них розповісти.

Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Midrive D02

Модель з компактним корпусом і нестандартним кріпленням. Зафіксувати реєстратор можна на дзеркалі або на лобовому склі. Гаджет не завадить огляду. Підтримується система ADAS, яка повідомляє водія, що автомобіль перед вами почав рух, передбачається занадто тісне зближення або машина виїхала за межі своєї смуги.
Камера поворотна, управляти можна голосом (голосовий помічник русифікований). Відеореєстратор записує в складних умовах, завдяки підтримці технології «антітуман». Користувач може встановити карту пам’яті з ємністю до 64 Гб.
З важливих плюсів:

  • Інтегрований Wi-Fi модуль для управління з смартфона і віддаленого перегляду відео.
  • Оснащення GPS.
  • Світлосильна оптика з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, здатна якісно знімати в нічний час.
  • Акумулятор з ємністю в 500 мАг, довго знімає без необхідності дозарядки.

З недоліків – кут огляду в 130 °, чого може виявитися мало для їзди по місту. Для міської їзди експерти рекомендують моделі з кутом в 140 ° і вище, тоді вийде захоплювати всю ширину дороги і узбіччя.

Navitel R100

Універсальний відеореєстратор, який крім зйомки відео може робити фото і записувати аудіо. Модель оснащена датчиком удару, тобто в разі ДТП відеозапис збережеться. Передбачено датчик руху, автоматично включається під час паркування.
Гаджет економно витрачає запас заряду акумулятора, наприклад, автоматично вимикає екран. Запис відео йде в Full HD якості. Корпус мініатюрний, сферичної форми. Добре підходить для міських доріг і трас, завдяки куту огляду в 165 °.
Серед важливих переваг:

  • Бездротове Wi-Fi підключення для управління базами даних через додаток на смартфоні і віддаленого перегляду відео.
  • Оповіщення водія про необхідність скинути швидкість, якщо в межах 450 м встановлена ​​камера або відповідний знак.
  • GPS-модуль, який відзначає координати автомобіля на карті і фіксує швидкість на точках координат.
  • Комплект поставки включає запасну магнітну пластинку для кріплення на склі.

Важливий нюанс – виробник обмежує використання гаджета при низьких температурах. Пристрій коректно сприймає температурний режим в межах 0-35 ° C.

Fujida Zoom City

Оптимальний варіант, якщо вам потрібно купити відеореєстратор для міста. Серед моделей для міських умов стабільно потрапляє в топи продажів. Кут огляду камери складає 170 °. Камера буде повністю захоплювати дорогу і узбіччя. Модель оснащена подвійним об’єктивом, тому крім запису руху попереду, гаджет буде допомагати при парковці.
Запис йде безперервно. Fujida Zoom оснащена датчиком руху, який працює, поки автомобіль знаходиться на парковці. На відео проставляється дата і час.
Зображення виходить чітким і досить деталізованим, без спотворення кольору. У денний час на записи добре видно номери з відстані до 10 метрів, вночі – до 7 метрів.
Власники відзначають такі важливі переваги:

  • Підтримка функції стабілізації зображення.
  • Оснащення GPS-модулем з актуальною базою камер контролю.
  • Щотижневе оновлення програмного забезпечення.

У реєстратора немає акумулятора. Тому він працює, тільки коли включено запалювання.


Не пропустіть