П’ять вживаних японських кросоверів, про покупку яких не пошкодуєш (Фото)

Продажі кросоверів, в тому числі на вторинному ринку, б’ють всі рекорди в багатьох країнах світу, а не тільки в Україні. Одними з лідерів в цьому сегменті автомобільного ринку є автовиробники з Японії. Пропонуємо вашій увазі п’ять вживаних японських кросоверів, про покупку яких ніхто не пошкодує.

Suzuki Grand Vitara

Перше покоління Suzuki Grand Vitara з’явилося в 1997 році. Зараз автомобілістам пропонують його в другому поколінні, яке, до речі, вже кілька разів було оновлено. Експерти рекомендують купувати Grand Vitara 2010-2012 років. Коробка передач – механічна або автоматична, кому яка більше подобається.

Nissan X-Trail

Компактний кросовер Nissan X-Trail з’явився в 2000-му році. Зараз автомобілістам пропонують його третє покоління, випущене в 2013 році. У 2017 році цей кросовер отримав серйозні оновлення. І в цьому випадку експерти рекомендують купувати X-Trail 2010-2012 років. Звернути увагу слід на версії з 2- і 2,5-літровими двигунами. Коробка передач теж механічна або автоматична.

Mitsubishi Outlander X

Серійне виробництво Mitsubishi Outlander почалося в 2001 році. Випущено вже третє покоління. У лінійку двигунів входять кілька агрегатів, починаючи від 2,0 л і закінчуючи 3-літровим. Коробка передач – механічна або автоматична. Є повнопривідні версії.

Toyota RAV4

Серійне виробництво Toyota RAV4 почалося в 1994 році. З зими у нас є нове покоління найпопулярнішого кросовера, яке дебютувало в минулому році. Експерти рекомендують купувати не тільки нові автомобілі, але і старі RAV4 до 2008 року випуску, тобто модель третього покоління, яке завоювало собі статус надійного.

Honda CR-V

Компактний кросовер Honda CR-V випускають з 1995 року. З 2016 року в продажу його п’яте покоління, яке пережило недавно оновлення. Якщо ви хочете купити CR-V на вторинному ринку, то зверніть увагу на версії не старше 2008 року. Експерти рекомендують саме такі машини.


Не пропустіть