У мережі показали оновлений мінівен Geely Jiaji (Фото)

Днями в мережі з’явилися патентні зображення мінівену Geely Jiaji з великими ґратами радіатора і об’єднаними ліхтарями. Тепер фотошпигуни зробили знімки оновленого мінівену без камуфляжу.

Екстер’єр мінівену Jiaji не зазнав серйозних змін. Спереду його можна відрізнити від актуальної моделі по інших радіаторних ґратах і бамперу. Головна оптика залишилася незмінною. Втім, позаду змін більше. Серед них: об’єднані ліхтарі та хромовані накладки вихлопної системи. Крім того, оновлена ​​модель виглядає більш спортивною.

Розмір колісної бази залишився без змін.

У середині було перероблено центральний тунель. Селектор трансмісії запозичений у нового Coolray. Зона підсклянників збільшилася, а кількість фізичних клавіш зменшилась.

Технічні характеристики новинки наразі невідомі. Нагадаємо, що актуальна модель Geely Jiaji має модифікації як з ДВЗ, так і з гібридною силовою установкою. Перший варіант обладнаний двигуном об’ємом 1,8 літра потужністю 184 к.с. та 300 Нм. Двигун поєднується з 7-швидкісним «роботом». Гібридна версія пропонує агрегат об’ємом 1,5 літра потужністю 177 к.с. та електромотор віддачею 82 к.с. Загальна потужність системи – 258 сил та 415 Нм.


Не пропустіть