Mercedes-AMG представив спортивну версію кросовера GLC (Фото)

Підрозділ Mercedes-AMG показав «заряджений» варіант кросовера GLC. Машина буде доступна у двох комплектаціях. Ціни поки що не оголошені.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби бренду.

Зовнішньо відрізнити Mercedes-AMG GLC від стандартного кросовера можна за оригінальною решіткою радіатора Panamericana, більш агресивними бамперами спереду і ззаду, а також по чотирьох патрубках вихлопної системи. Крім того, в салоні спортивних GLC використовується більш дороге оздоблення.

Початковою версією буде Mercedes-AMG GLC 43 4Matic. Він оснащується дволітровим турбомотором потужністю 421 к.с. і 500 Нм крутного моменту, в парі з яким працює 48-вольтовий 14-сильний стартер-генератор. Розгін до сотні займає 4,8 с. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 250 км/год. Привід повний.

Топовим виконанням стане Mercedes-AMG GLC 63 S E Perfomance. В основі його силової установки, як і раніше, буде дволітровий турбодвигун, який доповнюватиметься 204-сильним електромотором на задній осі. Сумарна потужність – 680 к.с. і 1020 Нм крутного моменту. До першої «сотні» GLC 63 S E Performance здатний прискорюватися за 3,5 с. Максимальна швидкість – 275 км/год.


Не пропустіть