Оформлюйте швидкий онлайн кредит на картку за пару кліків

Сьогодні надійне та швидке джерело доходу в Україні — це кредит онлайн, за допомогою якого буде комфортно замовити гроші на картку, не виходячи з дому.

Швидкий онлайн кредит на картку — це надійний спосіб отримати фінанси в борг

Якщо не вдалося взяти гроші в борг у знайомих або оформити кредит у банку, то звернення до мікрофінансової компанії дозволить вам легко позичити потрібну суму. Щоб не гаяти час, пропонуємо одразу взяти швидкий кредит онлайн на картку в одному перевіреному українському сервісі Ваша Готівочка.

Даний сайт надає безготівкові позики в розмірі від 200 до 7000 гривень. Тож тепер витрати на придбання нових речей, оплату навчання чи медичних послуг, відпочинок та різні розваги легко виявляться вам по кишені вже через декілька хвилин.

Оформити кредит просто. Для цього потрібен доступ до інтернету з будь-якого гаджета та заявка на кредит, яка заповнюється на офіційному сайті компанії. Подати електронну анкету можна всюди та скрізь, що у порівнянні з процедурою оформлення банківського кредиту, виявляється елементарною задачею для будь-якого користувача.

Правила оформлення швидкого онлайн кредиту доволі прості та зрозумілі

Перше правило, яке необхідно враховувати під час звернення до компанії, — це віковий ценз обслуговування клієнтів. Сервіс Ваша Готівочка — це місце, де легко взяти гроші в борг можуть всі охочі: від студентів до пенсіонерів. Відкрити швидкий онлайн кредит на картку можна тільки повнолітнім громадянам (з 18 років), верхня вікова межа обслуговування позичальників — 70 років.

Друге правило — це наявність необхідних документів. Для комфорту клієнтів, компанія просить їх підготувати мінімальний пакет паперів, який складається лише зі звичайного українського паспорта та ІПН. Ніяких додаткових довідок, перевірок, запитань та дзвінків тут немає. Позичальникам навіть не потрібно надсилати фото з паспортом та з карткою банку, а також вказувати в анкеті номер телефону родича.

Третє правило — елементарний порядок заповнення заявки. В анкеті потрібно вказати наступну інформацію:

  • умови кредитування, які необхідні;
  • персональні дані (ПІБ, реальний вік, адресу проживання, контактні дані);
  • реквізити пластикової картки банку.

Важливо, щоб зазначена інформація в заявці була достовірною та не містила помилок, інакше програма, яка розглядає запити, відхилить її, і тоді доведеться повторно проходити процедуру оформлення. Саме тому так важливо уважно поставитися до цієї вимоги, якщо ви прагнете моментально отримати фінанси.

Після того, як клієнт надішле заявку та компанія проаналізує інформацію в ній, на його мобільний телефон надійде SMS-повідомлення з рішенням. Буквально одразу ж фінанси опиняться на банківському рахунку та позичальник зможе користуватися ними протягом комфортного періоду від 1 до 16 днів.

Тривалість користування грошима кожен визначає індивідуально. Здебільшого стандартного терміну 16 днів виявляється достатньо для вирішення нагальних проблем. Проте якщо раптом знадобиться перенести дату погашення, то сервіс Ваша Готівочка дозволить зробити це без штрафу та пені, за умови сплати нарахованих відсотків.

Вигідна пропозиція для тих, хто відкриває кредит на картку вперше

Звертаючись до компанії вперше, можна розраховувати на спеціальну пропозицію — отримати швидкий онлайн кредит на картку безкоштовно. Завдяки цій умові, нові клієнти компанії користуються фінансами під 0%. Що стосується повторних клієнтів, то вони можуть взяти кредит на таких саме умовах, тільки під 2% в день від тіла позики.

Дистанційний спосіб оформлення мікропозик сьогодні вважається найбільш доступним для людей, які опинилися у скрутному фінансовому становищі. Він дійсно допомагає справлятися з тимчасовими труднощами, тож вам більше не доведеться звертатися до банків та до знайомих, де досить часто існує висока ймовірність отримати відмову у фінансовій допомозі.

В будь-якому випадку, ви можете зайти на сайт Ваша Готівочка і там детальніше ознайомитися з інформацією про компанію, зв’язатися з фахівцями через месенджер або зателефонувати на «гарячу лінію» 0 800 202 404, щоб поцікавитися кредитуванням. Не сумнівайтеся, що звернувшись за терміновою допомогою саме сюди, ви зможете взяти швидкий онлайн кредит на картку з легкістю та комфортом.


Не пропустіть