РАДІАТОР КОНДИЦІОНЕРА

Сьогодні, практично кожна іномарка має систему охолодження повітря в салоні автомобіля, яка створює помірну температуру для водіїв і його пасажирів. Важливим елементів автомобільного кондиціонера є радиатор охлаждения. Радіатор кондиціонера виглядає як замкнута геометрична система, заповнена, свого роду, газоподібним холодоагентом і холодильним маслом, яке потрібно для змащення системи . До головному завданню радіатора кондиціонера відноситься охолодження повітря, а так само його очищення від усіляких сторонніх запахів і вологи, тобто створення найбільш сприятливого клімату в машині. Радіатор кондиціонера авто виводить зайве тепло назовні, а також радіатор кондиціонера оснащений вентиляторами. Вони потрібні для того, щоб Охолодження відбувалося при нерухомому стані автомобіля. Встановлюють його перед радіатором системи охолодження двигуна машини.

ДОГЛЯД ЗА РАДІАТОРОМ
Радіатор досить крихкий прилад, отже при його миття варто діяти обережно і акуратно. Ребра радіатора здатні прогнутися навіть при, здавалося б, слабкому напорі води.

ЯК ВИБРАТИ І ДЕ КУПИТИ РАДІАТОР КОНДИЦІОНЕРА?
Купівля радіатора кондиціонера – це не менш відповідальне рішення, як і його акуратне використання. На сучасному ринку існує величезний вибір різних радіаторів кондиціонера. Мідні, алюмінієві радіатори , або ж комбіновані, дво- і Трехразрядное системи – моделі можуть бути абсолютно різними. Ми пропонуємо купити радіатори в інтернет-магазині ДеталіКузова за доступною ціною і з гарантією якості від заводу виробника.

Купуючи радіатор, зовсім не обов’язково шукати оригінальну деталь . Головне в цій справі знайти схему радіатора , необхідного саме для вашого автомобіля, а потім порівняти її з деталлю, яку ви прагнете купити. Зверніть увагу на те, щоб зовнішній вигляд і характеристики радіатора кондиціонера повністю збігалися зі схемою попередньої деталі.

АЛЮМІНІЄВІ РАДІАТОРИ
І все-таки до найбільш популярним радіаторів кондиціонера відносяться радіатори виконані з алюмінію. Алюмінієві радіатори відрізняються хорошою тепловіддачею – виконують завдання теплообмінника, а так само порівняно невисокою вартістю.


Не пропустіть