Як вибрати автошколу в Бердянську

У Бердянську кількість власників автомобілів зростає постійно, тому регулярно з’являються нові школи водіння.

Як відомо, великий вибір – це ціле випробування, так як потрібно оцінити рівень професіоналізму інструкторів, вартість навчання, автопарк і інші фактори. Наприклад автошкола бердянск відповідає високому рівню професіоналізму інструкторів, має хорошу матеріально технічну базу і при цьому ціни на навчання є доступними.

Але з чого все таки варто почати вибір автошколи?

В першу чергу варто відразу відсіяти ті школи, де пропонують отримати права за місяць. Цього недостатньо, щоб придбати всі необхідні навички водіння і паркування, знання про пристрій автомобіля. Цього мало, щоб від А до Я вивчити правила дорожнього руху. Місяця мало, щоб відчути себе в безпеці на дорозі за кермом свого автомобіля і отримати права категорії Б.

Краще починати вибір автошколи в Бердянську з рекомендацій своїх знайомих, які відносно недавно отримали права. Зібравши інформацію про декілька автошкіл, варто туди передзвонити, щоб прояснити питання з оплатою, автопарком, кількістю занять, графіком і терміном навчання.

Варто порівняти кількість годин теорії та практики в різних школах. Адже недостатня кількість годин може безпосередньо вплинути на дозвіл про здачу іспитів на права.

Програма навчання приблизно розрахована на 192 години теорії + приблизно 40 годин практики. Тобто навчання займає в середньому 2-2,5 місяці.

На що ще звернути увагу при виборі автошколи?

Розклад занять. Розклад занять має бути зручним для вас. Чим менше пропусків, тим вища якість навчання, а отже, краще результати.

Кількість осіб в групі. Дуже багато тих, хто хоче отримати права. Кількість осіб в групах може бути найрізноманітнішою. Варто заздалегідь поцікавитися максимально допустимою кількістю осіб, яких автошкола набирає в групу. У групі повинно бути не більше 30 учнів.

Наявність ліцензії на надання послуг навчання. Якщо у автошколи немає подібної ліцензії, або термін її дії закінчився, тоді ви просто не зможете скласти іспити на права в ДАІ.

Вартість. Якщо вона занадто низька, потрібно насторожитися. Можливо, пізніше вам повідомлять про те, що потрібно додатково оплачувати підручники, бензин, іспити, заняття з інструктором і т.д ..

Відвідайте автошколу до того, як вас в неї зарахують

Якщо вас задовольнила вся інформація, отримана на сайті автошколи або по телефону, якщо вартість навчання вас влаштовує, не поспішайте вносити оплату і з’являтися в школі відразу на заняттях.

Спочатку відвідайте автошколу, щоб подивитися на автомобілі, на яких ви будете вчитися водити, і познайомитися з викладачем.

Варто відзначити, що інструктор повинен вчити вас правильно їздити, а не розповідати, як швидко скласти іспит.

Під час візиту поцікавтеся: як приймають іспити, чи можна їх перескласти, що видають на руки після закінчення навчання.


Не пропустіть