На що звернути увагу при виборі автошколи?

Процес навчання водінню не буває простим. І викликано це багатьма причинами, а саме:

1. Сьогодні створено величезний парк автомашин як зарубіжного, так і вітчизняного виробника, які мають свої особливості управління. Це можуть бути машини з автоматичним або механічним (ручним) управлінням. Автомобілі можуть працювати на бензині, дизельному паливі, газі, електриці. І все це вимагає певних знань в обслуговуванні і керування транспортним засобом.

2. Якість доріг в нашій країні не завжди ідеально. Існує ділянки, які можуть вимагати в особливих навичок і знаходяться, на жаль в підлозі аварійному стані. Для того, щоб уникнути неприємні ситуації і виникнень дорожньо-транспортних ситуацій необхідно бути асом у своїй справі.

3. Останнім часом почастішали погодні катаклізми. Це може бути шквальний вітер, дощ, сніг, град. І все це вимагає особливих навичок для кожного учасника дорожньо-транспортного руху. З особливою ретельністю необхідно підходити до керування автомобілем у нічний час.

Де найкраще пройти навчання в Києві

Для того, щоб стати справжнім професійним водієм необхідно звернутися в якісну автошколу, докладніше про яку можна дізнатися на зручній сторінці Автошкола АВ-К. Саме тут створено хороший автопарк, який включає понад півсотні різних моделей машин, як вітчизняного, так і зарубіжного виробництва. Висококваліфіковані педагоги, майстри та інструктори пройшли повну атестацію. Школа має свої філії в численних районах Києва. Тут є зручні комп’ютерні класи, які дозволять більш детально засвоїти теоретичний матеріал, а також створені інноваційні програми з вивчення основних правил дорожнього руху. Новітні тренажери і авто тренажери зроблять навчання максимально комфортним, швидким, насиченим і корисним.

Доказом високого класу даної автошколи є відмінні результати ЄДІ випускників. Практично кожен, хто закінчив автошколу, сідає за кермо і має досить тривалий період водіння. Учні завжди відмінно здають випускні іспити. І це не дивно, адже школа існує понад два десятки років і розвивається відповідно до нових досягнень науково-технічного процесу. Інструкторсько-викладацький склад забезпечений всім необхідним. Тут можна отримати яким права категорії А, так і Б.

Особливістю викладання в автошколі є сучасна програма європейського навчання, яка відповідає світовому зразком прийнята в 37 країнах. Можливий індивідуальний графік навчання. Широко пропагуються різні посібники: макети, графіки, дорожні знаки, порівняльні таблиці, фільми. Все це розвиває особливу культуру спілкування і дозволяє забезпечити стовідсоткову керованість на дорогах практично будь-якої складності. Ці завдання успішно вирішують викладачі цієї школи протягом довгого періоду часу. І про це свідчить високі досягнення випускників, їх тривалий стаж водіння без аварій, ДТП і проблем.


Не пропустіть