Де підібрати автошини на легковий автомобіль в Києві

Кожен досвідчений водій знає, що автомобільні шини – це важлива ланка в конструкції будь-якого транспортного засобу. До їхнього вибору варто ставитися відповідально і без поспішних рішень. Адже від якості гуми залежить зчеплення з дорогою, керованість, витрата палива і найголовніше – безпека всіх пасажирів.

На що звернути увагу при виборі шин для легкового авто:

  1. Розмір – можна подивитися в сервісній книжці вашого автомобіля.
  2. Сезонність буває трьох видів: зимова, літня і всесезонна.
  3. Малюнок протектора впливає на рівень зчеплення коліс з дорожнім покриттям, а значить, і в цілому на керування. Це особливо важливо в негоду, коли на вулиці дощ і сніг.

І це тільки те основне, що варто враховувати. Також не слід забувати про діаметр, профілі, наявність або відсутність шипів, індекс навантаження, індекс швидкості і не тільки.

Види малюнка протектора:

  1. Симетричний ненаправлений. Найкраще співвідношення ціни і якості принесло цьому варіанту найбільшу популярність. Шини з таким малюнком мають універсальне призначення, тому напрямок обертання коліс можна і зовсім не брати до уваги. Але для любителів поганяти на великій швидкості такий вид не підійде.
  2. Асиметричний ненаправлений. Теж універсальні шини, але керованість тут краща, навіть якщо враховувати дощову погоду.
  3. Симетричний спрямований. Такі автошини відмінно справляються з відведенням води від гуми, тому мокре дорожнє покриття не є проблемою. Відзначимо, що тут напрямок обертання коліс враховувати все ж потрібно.
  4. Асиметричний спрямований. Люксовий варіант для найважчих дорожніх умов.

Де купувати автошини в Києві:

  • магазин з широким асортиментом товарів, оскільки в ньому можна знайти дійсно ідеальну гуму;
  • ритейл з оригінальною сертифікованою продукцією, адже на ринку багато підробок, тому варто вибирати перевірених продавців;
  • магазин з товарами, які супроводжуються офіційною гарантією від виробника.

Всім цим критеріям відповідає інтернет-магазин https://27.ua/shop/avtoshiny/ – офіційний онлайн-патрнер мережі гіпермаркетів Епіцентр. Тут великий вибір, оригінальна продукція і клієнтоорієнтований сервіс.


Не пропустіть