Volkswagen випустив стильний кросовер з 20-сантиметровим кліренсом (фото)

Компанія Volkswagen представила компактний кросовер Taigun, розроблений спеціально для індійського ринку. Презентація автомобіля відбулася на автосалоні в Нью-Делі.

Довжина серійного кросовера склала 4,2 м, а розмір колісної бази становить 2,65 метра. Автомобіль, побудований на модульній платформі MQB-A0, розділить більшість вузлів і агрегатів з новим кросовером Skoda, який дебютував на тій же виставці.

У компанії відзначили, що Volkswagen Taigun отримав спеціальні налаштування підвіски, адаптованої під особливості індійських доріг. Кліренс автомобіля склав 205 міліметрів.

В ролі силової установки виступає 1,5-літровий 130-сильний двигун з функцією деактивації частини циліндрів при малих навантаженнях. Не виключено, що модель буде доступна і з трициліндровим мотором об’ємом один літр потужністю 115 сил, а також з агрегатом, що працює на природному газі. Трансмісії – шестиступінчаста механічна коробкою або семідіапазонний «робот» з двома зчепленнями. Volkswagen Taigun буде доступний виключно з приводом на передні колеса.


Не пропустіть