У мережі показали новий пікап Toyota на базі Land Cruiser (Фото)

У всесвітню павутину потрапили патентні зображення Toyota Tacoma четвертої генерації. Новий середньорозмірний пікап мають показати публіці у другій половині поточного року.

Як стало відомо MMR, ці зображення Toyota Tacoma 2024 є офіційними. Їх надали патентному бюро Бразилії, проте хтось із його співробітників вирішив поділитися ними у мережі.

Подейкують, що оновлений пікап Toyota Tacoma зазнає серйозних змін. Так, його збудують на сучасній рамній платформі TNGA-F — як пікап Toyota Tundra та позашляховик Land Cruiser 300.

Що стосується дизайну новинки, то він витриманий у дусі Tundra. Йдеться про наявність виражених розширених крил, особливих ґратів радіатора та упізнаваної оптики. На зображеннях показано чотиридверну версію, але дводверний варіант також залишиться у модельній гамі.

В «базі» авто отримає 2,4-літровий бензиновий турбодвигун віддачею у 265 к.с. від Toyota Highlander. Також буде версія з гібридною силовою установкою: вона збереже 2,4-літрову «турбочетвірку», але її доповнять електричним агрегатом.


Не пропустіть